jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2024. május 2., csütörtök - Zsigmond

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

PoGo hinta

PoGo hintaNagyon vicces hintás játék. Lendítsd be jól a hintádat és ugorj ki a legjobb pillanatban, hogy minél messzebbre repülj. A kapott pénzért fejlesztheted magad és a lehetőségeidet, amivel aztán még messzebbre juthatsz egy jól irányzott kiugrás után. :)

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Abszolút viccek

TV szerelõ meg a vevõ

Ember a TV szerelõnek: -Ültem a fotelban, néztem a TV-t miközben egy 100-as szöggel pisz-káltam a fülem. Egyszer csak elment a hang!

Mozi jegyszedõ

A mozi jegyszedõje erõsen illuminált férfit fedez föl, aki a földszinti székek között fetreng a földön. Odalép hozzá, és a jegyét kéri: -Uram, az ön jegye az erkélyre szól – állapítja meg.
-Mit gondol, … honnan estem ide?!

DRÁGA TITKOK

DRÁGA TITKOK
Pistikének mondja az egyik tapasztaltabb osztálytársa: --Te, figyelj, a felnõtteknek mindig van egy-két nagy titka. Ha úgy teszel, mintha tudnál róla, akkor kilehet tõlük zsarolni egy kis plusz zsebpénzt. Pistike hazaér; úgy gondolja, kipróbálja az új találmányt. Odamegy az apjá-hoz. –Apa, mindent tudok ám rólad! Mire az apja: -Jaj, kisfiam, itt egy százas, csak ne szólj anyádnak. Pistike felbátorodik. De hiszen ez mûködik!!! Odamegy az anyjához: -Anya, min-dent tudok ám rólad! –Jaj, kisfiam, itt van egy ötszázas, csak ne szólj az apádnak egy szót se!!! Fû, ez nagyon jól mûködik!!! Megy ki a házból. Meglátja a postást. Odaszól neki: -Postás bácsi, mindent tudok ám rólad! Mire a postás: -Fiam!!! Gyere, és adj egy puszit apád-nak!

Alkoholos kérdés felelet

-Mi az abszolút szlogen? Az alkohol az emberiség ellensége. Aki pedig megfutamodik az ellenség elõl, az gyáva.

Ejtõernyõs történet

Pistike ejtõernyõs a hadseregben. Kiugrik a repülõbõl, de elfelejti, hogyan kell nyitnia az er-nyõt. Zuhanás közben tanakodik nagyban, amikor mellé repül Móricka.
-Te, Móricka! Nem tudod, hogyan kell kinyitni az ejtõernyõt?
-Sajnos nem. Én lentrõl a robbanóanyag-raktárból kerültem ide!

Lecke gyerekeknek

A városi tanító bácsi helyettesít a falusi suliban. Elsõ dolga, hogy figyelmeztesse az ízesen beszélõ srácokat a helyes kiejtésre: -Gyerekek, figyeljetek: nem vella, hanem villa, nem tenta, hanem tinta és nem penna, hanem… izé… toll!

Vendés és pincér beszélgetése

A vendég megkérdezi a pincért: -Megmondaná, miért a kezében hozza a rántott szeletemet?
-Azért, uram, mert nem akarom… még egyszer elejteni.

Anya és kisfia

Az édesanya korholja a fiát: -Áron, miért van az, hogy te nem akarsz meghallani semmit? Akármit is mondok neked, egyik füleden be, a másikon tüstént ki…
-De édesanyám! –mentegetõzik a gyerek. –Hát tehetek én arról,… az enyém még megvan.

Szervírozás

A kedves felesége is énekelni fog, konzul úr?
-Hm… nos, igen….
-De majd pezsgõt szervírozunk elõtte.
Útvonal: Abszolút