jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2018. január 17., szerda - Antal és Antónia

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Kalózkilövés

KalózkilövésLődd ki a kalózodat és irányítsd úgy, hogy minél messzebbre jusson :) Irányítás az egérrel és a billentyűzettel (A és D, vagy a nyilakkal).

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

DRÁGA TITKOK

DRÁGA TITKOK
Pistikének mondja az egyik tapasztaltabb osztálytársa: --Te, figyelj, a felnõtteknek mindig van egy-két nagy titka. Ha úgy teszel, mintha tudnál róla, akkor kilehet tõlük zsarolni egy kis plusz zsebpénzt. Pistike hazaér; úgy gondolja, kipróbálja az új találmányt. Odamegy az apjá-hoz. –Apa, mindent tudok ám rólad! Mire az apja: -Jaj, kisfiam, itt egy százas, csak ne szólj anyádnak. Pistike felbátorodik. De hiszen ez mûködik!!! Odamegy az anyjához: -Anya, min-dent tudok ám rólad! –Jaj, kisfiam, itt van egy ötszázas, csak ne szólj az apádnak egy szót se!!! Fû, ez nagyon jól mûködik!!! Megy ki a házból. Meglátja a postást. Odaszól neki: -Postás bácsi, mindent tudok ám rólad! Mire a postás: -Fiam!!! Gyere, és adj egy puszit apád-nak!

Útvonal: Abszolút > DRÁGA TITKOK
Share/Save/Bookmark