jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2024. május 29., szerda - Magdolna

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Részeg Télapó

Részeg TélapóRészeg Télapó. Maradj a tetőn. Irányítás az egérrel.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Felhasználási feltételek

A felhasználási feltételek tartalma

Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a jogo.hu - Hungary bármely szolgáltatását igénybe veszi.  Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A Szolgáltató bármikor jogosult a feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását. Weboldal és szolgáltatásai működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás, valamint a jelen Szabályzatból linkelhető egyéb dokumentumok (pl.: Adatvédelmi nyilatkozat) a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei

A Szolgáltatás célja, hogy a felhasználók számára internetes környezetben szórakozási lehetőséget biztosítson, és ennek keretében különböző más szolgáltatók által hozzáférhetővé tett online játékokat tegyen elérhetővé adott témakörök szerint és/vagy egyéb kategorizálás mentén.

A Szolgáltatás lényege a közvetlen (deep) linkek útján, vagy a Weboldalba ún. embed kód segítségével történő beágyazással más tartalomszolgáltatók által közzétett anyagok, illetve szerzői jogi védelmét élvező tartalmak elérhetőségének a Szolgáltató által történő biztosítása. Ennek megfelelően a Szolgáltatás egyes részeinek működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elkertv.) rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül. A Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az Elkertv. rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket, vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás bármely tartalmi elemét  bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A Szolgáltatás részletei

A Szolgáltató a legnagyobb gondossággal igyekszik kiválasztani a hozzáférhetővé tett játékokat, azonban arra nincsen lehetősége, hogy a teljes játékalkalmazást részletesen megismerje, ezért a játékokért, illetve azok tartalmáért, valamint a játékok letöltése esetén, a letöltés eredményeképpen a Felhasználó számítógépén történt bármilyen változásért semmilyen formában nem tud felelősséget vállalni.

A Szolgáltató a Weboldalba beágyazottan szándéka szerint csak ingyenesen elérhető játékokat tesz közzé, azonban nem tud felelősséget vállalni arra az esetre, ha a játékot közzétevő szolgáltató az adott linkhez, vagy embed kódhoz tartozó tartalmat módosítja.

Hírlevél

A regisztráció alkalmával a felhasználó automatikusan feliratkozik a hírlevélre is. A Hírlevél minden esetben reklámot is tartalmaz. A feliratkozás a Felhasználó valós adatait tartalmazó űrlap hiánytalan kitöltésével indul (név, e-mail cím megadása). A Hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó egyidejűleg beleegyezik, hogy Szolgáltató a Hírlevélben elhelyezetett reklámajánlatokat küldjön számára. Leiratkozni a küldött hírlevél alsó részén található linkkel tud.

A Szolgáltatás használata során lehetséges jogsértések és következményeik

Tilos bármilyen olyan rendszer, vagy megoldás használata, amely a Szolgáltatás jelen Szabályzatban kifejezetten nem engedélyezett módon történő felhasználását, vagy a Szolgáltatás üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza, teszi lehetővé, vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti a Szolgáltatás rendeltetésszerű működtetését.

A Szolgáltatás a szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok a Szolgáltatót (jogo.hu – Hungary) illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel, vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.

A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Szolgáltató jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Szabályzat betartása mellett használható. Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Szabályzat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként visszaélésszerűen használja a

Szolgáltatást, a Szolgáltató jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni. Ezek az intézkedések a Felhasználóval szemben más néven történő bejelentkezés vagy más adataival történő visszaélés esetén is alkalmazhatóak.

Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy a Szolgáltatás keretén belül jogsértő információ található, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása, vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében.

Amennyiben Ön a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:
"jogo.hu – a játék elkezdődött…"

Felelősségi kérdések

Mivel a Szolgáltató a Szolgáltatást adott állapotban („AS IS”) nyújtja, a Szolgáltatás - ideértve a Szolgáltatás üzemeltetése során használt szoftvert, illetve a Szolgáltatás keretében elérhető valamennyi tartalmat is - pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

A Szolgáltatás oldalairól linkek segítségével elérhető tartalmak szolgáltatóit a Felhasználó az adott oldalon tudja megtekinteni. Az ezen tartalomszolgáltatók által közzétett tartalomért csak és kizárólag a forrásoldal üzemeltetője felelős, az ott megjelenő tartalom minden eleme a az üzemeltető szellemi tulajdonát képezi.

A játékok Szolgáltatáson belül kialakított sorrendje nem tükrözi a szerkesztőség vagy a Szolgáltató véleményét, és nem jelent ajánlást. A tájékoztatásból, a sorrend kialakulásából vagy egyébként a Szolgáltatás üzemeltetéséből adódó esetleges károkért, sérelmekért, kellemetlenségért, vagy jogsértésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A Szolgáltatás használatáért – ideértve nem kizárólagosan a Felhasználó által okozott, vagy egyébként a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni, vagy nem vagyoni kárt és jogsérelmet, illetve egyéb következményt – kizárólag az adott Felhasználó tartozik felelősséggel.

Amennyiben a Felhasználó magatartása következtében, vagy azzal összefüggésben harmadik személy, vagy bármely hatóság illetve bíróság a Szolgáltatóval szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles minden a Szolgáltató által megkövetelt intézkedést megtenni és a Szolgáltatónak megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Szolgáltatót a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt, vagy azzal összefüggésben éri.

Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a Szolgáltató a felelősségét kizárja, ideértve a vírusok, vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát, vagy terjesztését, a Szolgáltató birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket is.

Egyéb rendelkezések

A Weboldallal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre küldött levéllel tehetik meg: jogo [@] jogo.hu
A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

Útvonal: Felhasználási feltételek