jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2021. január 25., hétfő - Pál

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Romboló visszavág

Romboló visszavágA kedvelt Romboló játék egy újabb és sokkal izgalmasabb és látványosabb verziója. Szebb grafikával és kibővült fegyvertárral rombolhatod le az ellenség bázisát.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Felhasználási feltételek

A felhasználási feltételek tartalma

Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a jogo.hu - Hungary bármely szolgáltatását igénybe veszi.  Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A Szolgáltató bármikor jogosult a feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását. Weboldal és szolgáltatásai működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás, valamint a jelen Szabályzatból linkelhető egyéb dokumentumok (pl.: Adatvédelmi nyilatkozat) a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei

A Szolgáltatás célja, hogy a felhasználók számára internetes környezetben szórakozási lehetőséget biztosítson, és ennek keretében különböző más szolgáltatók által hozzáférhetővé tett online játékokat tegyen elérhetővé adott témakörök szerint és/vagy egyéb kategorizálás mentén.

A Szolgáltatás lényege a közvetlen (deep) linkek útján, vagy a Weboldalba ún. embed kód segítségével történő beágyazással más tartalomszolgáltatók által közzétett anyagok, illetve szerzői jogi védelmét élvező tartalmak elérhetőségének a Szolgáltató által történő biztosítása. Ennek megfelelően a Szolgáltatás egyes részeinek működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elkertv.) rendelkezései alapján közvetítő szolgáltatásnak minősül. A Szolgáltató, mint közvetítő szolgáltató az Elkertv. rendelkezéseivel összhangban nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket, vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás bármely tartalmi elemét  bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa, vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A Szolgáltatás részletei

A Szolgáltató a legnagyobb gondossággal igyekszik kiválasztani a hozzáférhetővé tett játékokat, azonban arra nincsen lehetősége, hogy a teljes játékalkalmazást részletesen megismerje, ezért a játékokért, illetve azok tartalmáért, valamint a játékok letöltése esetén, a letöltés eredményeképpen a Felhasználó számítógépén történt bármilyen változásért semmilyen formában nem tud felelősséget vállalni.

A Szolgáltató a Weboldalba beágyazottan szándéka szerint csak ingyenesen elérhető játékokat tesz közzé, azonban nem tud felelősséget vállalni arra az esetre, ha a játékot közzétevő szolgáltató az adott linkhez, vagy embed kódhoz tartozó tartalmat módosítja.

Hírlevél

A regisztráció alkalmával a felhasználó automatikusan feliratkozik a hírlevélre is. A Hírlevél minden esetben reklámot is tartalmaz. A feliratkozás a Felhasználó valós adatait tartalmazó űrlap hiánytalan kitöltésével indul (név, e-mail cím megadása). A Hírlevélre történő feliratkozással Felhasználó egyidejűleg beleegyezik, hogy Szolgáltató a Hírlevélben elhelyezetett reklámajánlatokat küldjön számára. Leiratkozni a küldött hírlevél alsó részén található linkkel tud.

A Szolgáltatás használata során lehetséges jogsértések és következményeik

Tilos bármilyen olyan rendszer, vagy megoldás használata, amely a Szolgáltatás jelen Szabályzatban kifejezetten nem engedélyezett módon történő felhasználását, vagy a Szolgáltatás üzemeltetéséhez használt szerverek leállását célozza, teszi lehetővé, vagy azt eredményezheti, vagy amely egyébként veszélyezteti a Szolgáltatás rendeltetésszerű működtetését.

A Szolgáltatás a szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok a Szolgáltatót (jogo.hu – Hungary) illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel, vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.

A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Szolgáltató jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Szabályzat betartása mellett használható. Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Szabályzat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként visszaélésszerűen használja a

Szolgáltatást, a Szolgáltató jogosult a Felhasználó hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni. Ezek az intézkedések a Felhasználóval szemben más néven történő bejelentkezés vagy más adataival történő visszaélés esetén is alkalmazhatóak.

Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy a Szolgáltatás keretén belül jogsértő információ található, a vonatkozó jogszabályi követelményeknek megfelelően jár el az információ eltávolítása, vagy a hozzáférés nem biztosítása tekintetében.

Amennyiben Ön a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:
"jogo.hu – a játék elkezdődött…"

Felelősségi kérdések

Mivel a Szolgáltató a Szolgáltatást adott állapotban („AS IS”) nyújtja, a Szolgáltatás - ideértve a Szolgáltatás üzemeltetése során használt szoftvert, illetve a Szolgáltatás keretében elérhető valamennyi tartalmat is - pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

A Szolgáltatás oldalairól linkek segítségével elérhető tartalmak szolgáltatóit a Felhasználó az adott oldalon tudja megtekinteni. Az ezen tartalomszolgáltatók által közzétett tartalomért csak és kizárólag a forrásoldal üzemeltetője felelős, az ott megjelenő tartalom minden eleme a az üzemeltető szellemi tulajdonát képezi.

A játékok Szolgáltatáson belül kialakított sorrendje nem tükrözi a szerkesztőség vagy a Szolgáltató véleményét, és nem jelent ajánlást. A tájékoztatásból, a sorrend kialakulásából vagy egyébként a Szolgáltatás üzemeltetéséből adódó esetleges károkért, sérelmekért, kellemetlenségért, vagy jogsértésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A Szolgáltatás használatáért – ideértve nem kizárólagosan a Felhasználó által okozott, vagy egyébként a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni, vagy nem vagyoni kárt és jogsérelmet, illetve egyéb következményt – kizárólag az adott Felhasználó tartozik felelősséggel.

Amennyiben a Felhasználó magatartása következtében, vagy azzal összefüggésben harmadik személy, vagy bármely hatóság illetve bíróság a Szolgáltatóval szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles minden a Szolgáltató által megkövetelt intézkedést megtenni és a Szolgáltatónak megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Szolgáltatót a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt, vagy azzal összefüggésben éri.

Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a Szolgáltató a felelősségét kizárja, ideértve a vírusok, vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát, vagy terjesztését, a Szolgáltató birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker-tevékenységeket is.

Egyéb rendelkezések

A Weboldallal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi e-mail címre küldött levéllel tehetik meg: jogo [@] jogo.hu
A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.

Útvonal: Felhasználási feltételek