jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2024. április 25., csütörtök - Márk

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

PoGo hinta

PoGo hintaNagyon vicces hintás játék. Lendítsd be jól a hintádat és ugorj ki a legjobb pillanatban, hogy minél messzebbre repülj. A kapott pénzért fejlesztheted magad és a lehetőségeidet, amivel aztán még messzebbre juthatsz egy jól irányzott kiugrás után. :)

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Viccek férfiaknak

49

Két szõke beszélget: - Te! Megvan a jogsim! - Kajakra?! - Nem, te hülye! Kocsira!!!

46

Állj meg egy könyvtár kellõs közepén és kezdj el sikoltozni - mindenki rosszallóan fog rád nézni. Tedd ugyanezt egy repülõgép fedélzetén - mindenki csatlakozik hozzád...

45

A repülõgép viharba kerül, ide-oda dobálják a légörvények. Az egyik nõi utas odafordul a szomszédjához,egy paphoz: -Atyám! Ön mégiscsak Isten szolgája, nem tudna tenni valamit az érdekünkben? -Lányom -mondja a pap- sajnos én a marketing osztályon dolgozom,nem a menedzsmentben.

33

Egy öreg hölgy odamegy egy férfihoz a klubban: - Vanda vagyok. Erre a férfi: - És öveg is.

25

Tarzan és Jane huncudkodnak az ágyban. - Hé Tarzan, nem ott van a lyuk! - Nem baj, Tarzan erõs, fúr másikat.

24

A nõk intelligensek... és a Föld banán alakú.

22

A szoke és a fekete nõk együtt zuhannak a magasból. Melyik ér elõbb földet? -A fekete, mert a szöszi útközben megáll, hogy megkérdezze, merre kell menni

18

Hogyan kapcsolja fel a szoke a villanyt szeretkezés után? -Kinyitja az autó ajtaját

16

Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot,hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegõt.Nem akartam,hogy utánam induljon,megálltam hát a járdán és visszamutatva rá határozottan azt mondtam: -Ott maradsz!Érted??Maradsz!Maradsz!! Egy közeli autó vezetõje,látva hogy szõke vagyok,csodálkozva végigmért,majd megszólalt: -Csak be kell húznia a kéziféket!
Útvonal: Viccek férfiaknak