jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. március 25., hétfő - Irén és Írisz

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Golyó

GolyóA nyilak segítségével ügyeskedd keresztül a kis piros golyóddal a pályát és közben old meg a különböző furfangos feladatokat. Irányítás a billentyűzettel és az egérrel.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Lájkolj és nyerj!

Kedves JOGGER-ek!

Először is engedjétek meg, hogy üdvözöljünk megújult oldalunkon. Bízunk benne, hogy az új megjelenés és a bővített lehetőségek elnyerik a tetszéseteket, és legalább annyira hasznosnak találjátok az új jogo-t mint elődjét. Az új oldal elindítását és a közelgő 4. születésnapot egy nagy nyereményjátékkal szeretnénk megünnepelni, ezért úgy döntöttünk, hogy  weblapunk legaktívabb felhasználói (JOGGER-ek) között most is értékes egyedi relikviákat sorsolunk ki. Ehhez nem kell mást tennetek, mint a nektek leginkább tetsző játékokat LÁJKolnotok (Lájkolni úgy tudtok, hogy az aktuális játék alatt a Tetszik gombra kattintatok. Crysis 2A lájkoláshoz Facebook tagnak kell lenned, továbbá szükséges, hogy a facebook oldalon ismerősnek jelöld a Jogo Magyarországot!). Minél több játékot lájkoltok, annál nagyobb eséllyel indultok a nyereményekért. „a játék elkezdődött...”, győzzőn a legaktívabb!

A játék végén gazdára fog találni több egyedi, JOGO emblémás exkluzív póló, hűtőmágnes, és bögre is, valamint a főnyeremény egy Crysis 2 játék!

A játék 2011. február 14-étől, 2011. április 1-ig tart.
Sorsolás április 1-jén az oldal születésnapján lesz!

Addig is nézzétek meg a Crysis 2 játék bemutatóját!<< Irány vissza
Útvonal: Hírek > Lájkolj és nyerj!
Share/Save/Bookmark