jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. május 21., kedd - Konstantin

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

A romboló visszavág

A romboló visszavágA rendelkezésedre álló különféle lövedékekkel próbáld meg lerombolni a katonák bázisát és megsemmisíteni a királyt és családját. Irányítás az egérrel, vagy a billentyűzettel.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Mária Katalin nõvér és a csend :D

Mária Katalin nõvér belépett a csend kolostorába. A fõpap közölte vele: - Nõvér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj. Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a fõpap így szólt: - Mária Katalin nõvér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót. Mária Katalin így szólt: - Kemény ágy. - Sajnálattal hallom - mondta a fõpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat. Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a fõpap. - Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin. - Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a fõpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövõben. Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a fõpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint. - Két szót szólhatsz ma. - mondta a fõpap. - Most kilépek. - mondta Mária Katalin nõvér. - Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a fõpap. - Mióta itt vagy, csak a nyavalygásodat hallani.

Útvonal: Egyéb > Mária Katalin nõvér és a csend :D
Share/Save/Bookmark