jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2018. október 23., kedd - Gyöngyi

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Maradj a kocsin

Maradj a kocsinA feladatod, hogy maradj fent az autó tetején a legnehezebb pillanatokban is :) és persze néha le is kell hajolnod... Irányítás a nyilakkal.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Karácsonyi ajándék

Pistike oda megy az anyukájához, és mondja: Anyu egy biciklit szeretnék karácsonyra. Az anyukája azt mondja, írjál a Jézuskának, írd meg, hogy mit szertenél, és azt is írd meg, hogy ezt mivel érdemelted ki. Pistike bemegy a szobájába, és írja. 1. levél: Drága Jézuska! Ebben az évben nagyon jó fiú voltam, kérlek küldj egy biciklit karácsonyra. Pisti Elolvassa a levelet, gondolja, ez így nem lesz jó, a Jézuska tudja, hogy rossz voltam, nem kapom meg a biciklit. Összetépi a levelet, újat írt. 2. levél: Drága Jézuska! Ebben az évben rossz fiú voltam, de ígérem, jövöre jó leszek, kérlek küldj egy biciklit karácsonyra. Pisti Elolvassa ezt a levelet is, de rájön, hogy ez sem jó ígéret, jövõre is rossz lesz, összetépi ezt a levelet is. Megy az anyukájához,és kérdezi: Anyu! Elmehetek a templomba? Az anyukája megörül, megjavul ez a gyerek, gondolja, és elengedi. Pisti bemegy a templomba, körül néz, nincs ott senki, elveszi a kis Szûz Mária szobrot, és a kabátja alá rejti, majd haza szalad vele. Megírja a következõ levelet. 3. levél Drága Jézuska! Elraboltam az édesanyád, ha még egyszer látni szeretnéd, akkor küldj nekem egy biciklit karácsonyra. Pisti

Útvonal: Egyéb > Karácsonyi ajándék
Share/Save/Bookmark