jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. május 21., kedd - Konstantin

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Papír repcsi

Papír repcsiA repcsi adott, fogd meg és hajítsd jó messzire. Szedj össze annyi csillagot meg minden mást amennyit csak tudsz és a kapott pénzből fejlesztheted a gépet. Idővel már irányítani is tudod, na meg egy kis utánégető féleség is jut majd.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Karácsonyi ajándék

Pistike oda megy az anyukájához, és mondja: Anyu egy biciklit szeretnék karácsonyra. Az anyukája azt mondja, írjál a Jézuskának, írd meg, hogy mit szertenél, és azt is írd meg, hogy ezt mivel érdemelted ki. Pistike bemegy a szobájába, és írja. 1. levél: Drága Jézuska! Ebben az évben nagyon jó fiú voltam, kérlek küldj egy biciklit karácsonyra. Pisti Elolvassa a levelet, gondolja, ez így nem lesz jó, a Jézuska tudja, hogy rossz voltam, nem kapom meg a biciklit. Összetépi a levelet, újat írt. 2. levél: Drága Jézuska! Ebben az évben rossz fiú voltam, de ígérem, jövöre jó leszek, kérlek küldj egy biciklit karácsonyra. Pisti Elolvassa ezt a levelet is, de rájön, hogy ez sem jó ígéret, jövõre is rossz lesz, összetépi ezt a levelet is. Megy az anyukájához,és kérdezi: Anyu! Elmehetek a templomba? Az anyukája megörül, megjavul ez a gyerek, gondolja, és elengedi. Pisti bemegy a templomba, körül néz, nincs ott senki, elveszi a kis Szûz Mária szobrot, és a kabátja alá rejti, majd haza szalad vele. Megírja a következõ levelet. 3. levél Drága Jézuska! Elraboltam az édesanyád, ha még egyszer látni szeretnéd, akkor küldj nekem egy biciklit karácsonyra. Pisti

Útvonal: Egyéb > Karácsonyi ajándék
Share/Save/Bookmark