jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. február 16., szombat - Julianna és Lilla

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Super Mario - Szellem sziget

Super Mario - Szellem szigetA név magáért beszél :) Irányítás a nyilakkal.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Kerékpár boltban

Kerékpár
Gratulálunk! Ön egy kiváló minõségû kerékpárhoz jutott, mi pedig 170 ezer forinthoz.
Szívbõl reméljük, hogy Ön is olyan elégedett lesz, mint mi.
A frissen vásárolt kerékpárt a könnyebb használat érdekében, csomagolja ki! Szerelje fel a pedálokat (nem tartozék, ha nem vásárolt hozzá, akkor ezt utólag feltétlenül tegye meg) A pedálokat a hajtó-karokon található menetes furatokba becsavarva kell felszerelni, úgy hogy azok a kerékpár szimmetriatengelyéhez képest kifele álljanak! Szükség esetén forduljon szak szervízhez!
A gumiabroncsokat mindig jó keményre pumpálja fel, de csak annyira, hogy azok könnyedén elforogjanak a villaszárak között.
Ügyeljen rá, hogy kerékpározás közben, lehetõleg a menetiránynak arccal üljön a kerékpáron, úgy, hogy a talpai a pedálo-kon, ülõgumi a nyereg felsõ, vízszintes felületén helyezkedjenek el, kezeivel pedig fogja meg a kormány jobb és bal oldal-só részein, erre célra, kiképzett, mûanyaggal bevont fogantyúkat.
A nyereg jó beállítása, kényelmi és biztonsági szempontból egyaránt, alapvetõen fontos. Ügyeljen rá, hogy a keskenyebb vége mindig az elsõ kerék irányába álljon!
Figyelem! A kerékpárral történõ könnyû és gyors elõrehaladást nagy mértékben segíti a jó erõnlét, a hátszél, a lejtõ és ha a fékkarokat nem tudja folyamatosan behúzni.
Az Ön által vásárolt kerékpár elsõsorban jó minõségû aszfalt- vagy betonútra lett tervezve, ebbõl kifolyólag, nehéz tere-pen, például: mélyszántásban, sóder- és homokbányában, mocsárban, illetve Magyarország közútjain való használatra csak igen korlátozott mértékben alkalmas.
Amennyiben a fentiek figyelembevételével is gondjai lennének a használat során, akkor a probléma oka valószínûleg az Ön szellemi vagy fizikai kondiciójában keresendõ. Nem ajánljuk a kerékpár használatát, ha Önnek csak mérsékelten, vagy egyáltalán nincs lába.
A kerékpárt 2 év alatti gyermek felügyelet nélkül ne használja, mert a kisebb alkatrészeket lenyelheti, vagy beszippanthat-ja!
A kerékpárt mindenki saját felelõsségére használja. Az esetleges balesetek során keletkezõ anyagi kárért, személyi sérülé-sekért, rokkantságért és halálesetekért a gyártó semmilyen felelõsséget nem vállal.

Útvonal: Autós > Kerékpár boltban
Share/Save/Bookmark