jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2024. május 9., csütörtök - Gergely és Katinka

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Torony

ToronyTorony: Építs minél magasabb tornyot. Helyezd egymásra a súlyokat. Leejteni a szóközzel tudod.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Állat viccek

Juhéász nyereli a nyájat

A juhász nyáját farkasok támadják meg. A szerencsétlen ember buzgón lõdözi az ordasokat, amikor a fia meghúzza a subája ujját:
- Papa, azt olvastam, hogy fölösleges kiirtani õket. Most már van egy olyan vegyszer, amitõl impontensek lesznek.
- Hülyeség, fiam. Ezek a vegyészek nem tudják, hogy a farkas megeszi a bárányt?

Állat 10.

A nyuszi bekopog a medvéékhez. A kismedve nyit ajtót. - Kismaci, itthon van a papád? - Nincs. - Itthon van a mamád? - Nincs. - Kell egy pofon?

Állat 9.

A nyuszika a patak tükrében piros pöttyöket nyomogat az arcán. Arra sétál a róka. Jót mosolyog a látványon: - Mi van nyuszika? Pubertás? - Frászt. Sörét.

Állat 8.

Két kutya megáll a cukrászda elott: - Bejössz velem? - De ki van írva hogy kutyáknak tilos! - Na és? Ki tudja hogy mi olvasni is tudunk?

Állat 7.

A szúnyogok tüzet raknak. A tuzrakás vezetését az öreg szúnyogra bízzák. Azt mondja az idosebb szúnyog: - Eloször csak vékony ágakat tegyetek rá, aztán meg olyat is lehet, mint a combom.

Állat 6.

Két tehén beszélget: - Van bika? - Nincs bika! - Akkor leszbika!

Állat 5.

A gilisztafiú kérdi a gyászruhás és zokogó mamájától: - Mama, miért sírsz? - Apád miatt. - Miért hol van? - Elment horgászni.

Állat 4.

Két nagyképu bagoly ül a fán. Megszólal az egyik: - Nekem azt mondta az Isten, hogy én vagyok a legszebb és a legokosabb a földön! Mire a másik: - Nem emlékszem, hogy ilyet mondtam volna.

Állat 3.

A bika beugrik a kerítésen, át a tehenekhez: - Sziasztok! Tökös Dönci vagyok, de csak hívjatok nyugodtan Döncinek, mert a többi fennakadt a kerítésen!
Útvonal: Állat