jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. július 22., hétfő - Magdolna

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Turtle Flight

Turtle FlightSzedd össze a virágokat repülés közben. Teknősödet irányítani a nyilakkal tudod, viszont arra vigyázz, hogy ne érj hozzá semmihez sem.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Kockafejek

Játékleírás:
Kockafejek - The IT Crowd: Irányítás az egérrel. Egy kis infó a népszerű sorozatról:

A Kockafejek egy kitalált londoni vállalat, a Reynholm Industries egyik irodájában játszódik. Az épületből mindenfelé csodálatos kilátás nyílik a városra, ám ez az iroda a pincében található. Ezen az igen elhagyott részen kap helyet az informatikus részleg, vagyis az IT. Két dolgozója Roy és Moss igazi számítógépőrült, csak a gép érdekli őket, nem mozdulnak ki sehova, a saját kis világukban élnek elszigetelve. Munkájuk igen unalmas, de ez cseppet sem érdekli őket, azonban egy új munkatárs érkezése felrázza életüket. Jen érkezésével szinte minden megváltozik. Õ lesz az IT részleg osztályvezetője és így Roy és Moss főnöke. Ez már önmagában is sok komikus jelenetet eredményez, viszont amikor kiderül, hogy Jen semmit sem ért a számítógépekhez, akkor indul be igazán a sztori. Rengeteg helyzetkomikum, összetűzések a „tudatlan” kollégákkal, és persze a követelőző cégvezetővel Denholmmal.

Címkék:

Hozzászólás:


<< Irány vissza
Útvonal: Ügyességi > Kockafejek
Share/Save/Bookmark