jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. március 25., hétfő - Irén és Írisz

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Kalózkilövés

KalózkilövésLődd ki a kalózodat és irányítsd úgy, hogy minél messzebbre jusson :) Irányítás az egérrel és a billentyűzettel (A és D, vagy a nyilakkal).

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Az IT vállalat

Játékleírás:
Az IT vállalat: Nagyon látványos és összetett játék, ahol egy egész IT birodalmat kell felépítened a nulláról. Vedd meg az épületeket, vegyél fel alkalmazottakat, dolgozót, karbantartót, takarítót, stb. Bővítsd oldalra, vagy akár felfele is szintenként a részlegeket, kutass, fejlessz, vagy díszítsd az irodákat. Hozz létre egy élhető és hatékony környezetet az alkalmazottaid számára, ahol teljes erőbedobással termelhetik neked a profitot, amit aztán újabb fejlesztésekre (étterem, konditerem, illemhelyek, liftek) fordíthatsz. A játék folytatható, így nem kell attól félned, hogy ha kilépsz elveszik az addig elért eredményed. Irányítani az egérrel tudod a játékot. Sok sikert és legyél Te a következő IT milliárdos :) És ami még tud: fejlesztheted szépítheted az irodákat, éttermeket, fittness termeket, mellékhelyiségeket. Egyre korszerűbb lifteket építhetsz be, ami felgyorsítja a közlekedést. Virágokat, italautomatákat, kávéfőzőket helyezhetsz el az irodákban. Ezekkel a plusz dolgokkal még kellemesebbé teheted a munkakörnyezetet ami tovább növeli a termelést. Előléptetheted a kollégákat, dolgozókat, takarítókat, szervizeseket.

Hozzászólás:


<< Irány vissza
Útvonal: Logikai > Az IT vállalat
Share/Save/Bookmark