jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2024. április 29., hétfő - Péter

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Körbeforgó

KörbeforgóKellemes kis ügyességi játék, ahol a cél, hogy a nagy gömbhöz juttasd a színes kis golyó(ka)t. Szerintem hamar ráérzel majd a játék menetére. Csak ügyesen. Irányítás a jobbra-balra nyilakkal.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Ügyességi

Golyó

Golyó

A nyilak segítségével ügyeskedd keresztül a kis piros golyóddal a pályát és közben old meg a különböző furfangos feladatokat. Irányítás a billentyűzettel és az egérrel.

RollBall

RollBall

Gurítsd a labdát a célba. Vigyázz nehogy leessen. Irányítás a billentyűzettel és az egérrel.

Shoppingolás 2.0

Shoppingolás 2.0

A népszerű vásárlós játék újabb verzióval tért vissza. A történet most egy kisvárosban játszódik, ahova gyalog, illetve később busszal vásárolni járnak az emberek. A Te feladatod itt is az, hogy fejlessz és minél több pénzt keress, amit aztán persze szintén fejlesztésre költhetsz.

Horgászverseny

Horgászverseny

Ha itt a jó idő, akkor irány a part. Pihenj egy kis horgászattal :) Irányítás az egérrel.

Kalózkilövés

Kalózkilövés

Lődd ki a kalózodat és irányítsd úgy, hogy minél messzebbre jusson :) Irányítás az egérrel és a billentyűzettel (A és D, vagy a nyilakkal).

Shoppingolás

Shoppingolás

A történet egy utcában játszódik, ahova gyalog, illetve később busszal vásárolni járnak az emberek. A Te feladatod, hogy fejlessz és minél több pénzt keress, amit aztán persze szintén fejlesztésre költhetsz. A következő pályára lépés feltétele az hogy 100%-ot teljesítesz a vevők felé.

Dupla kötél

Dupla kötél

Valami olyasmi mint amit a Pókember tud :) Szóval a köteleid segítségével juss minél messzebb :)Irányítás az egérrel.

Repülő pingvin

Repülő pingvin

Tanítsd meg a pingvinedet repülni. Fejleszd a rendelkezésedre álló eszközöket (rakéta, szárny, üzemanyag) és döntsd meg az adott pálya szükséges rekordjait amiért szintén extra dollárt kapsz. Jó repülést :)

A romboló visszavág

A romboló visszavág

A rendelkezésedre álló különféle lövedékekkel próbáld meg lerombolni a katonák bázisát és megsemmisíteni a királyt és családját. Irányítás az egérrel, vagy a billentyűzettel.

Terminal

Terminal

Itt a lehetőség, hogy kiépítsd a saját utasszállító birodalmadat. Vásárolj repülőgépet és mindenféle kiegészítést a terminálokhoz, majd szállítsd az utasokat a kívánt városba :)

Lufi

Lufi

Durrogtasd ki a lufikat. Arra vigyázz, hogy ne érjenek a padlóhoz a lufik. Irányítás az egérrel.

Bevásárlókocsi

Bevásárlókocsi

Lökd be jól és akár figurázhatsz is a levegőben. Szerezz minél több pénzt és fejleszd a gépsárkányodat. Irányítás a nyilakkal.

Szállító

Szállító

Mentsd ki a helikoptereddel az embereket a veszélyzónából. Irányítás a nyilakkal és a szóköz, valamint az X.

Útvonal: Ügyességi