jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. március 25., hétfő - Irén és Írisz

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Flight Simulator X

Flight Simulator XPróbáld minél messzebbre eljuttatni a repcsidet.. Irányítás az egérrel. Ja, és azért nem árt, ha kitalálsz vele az ablakon... :)

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Logikai

Hídrobbantásdépítő

Hídrobbantás

A II. világháború idején járunk, ahol a feladatod a stratégiailag fontos hadiútvonalak megsemmisítése. A legjobb és leghatékonyabb módszer erre, az úton található hidak precíz és jól időzített felrobbantása.

Light Up 2.0

Light Up 2.0

A játék első néhány pályáján érthetően megmutatja mi is a feladat és hogy, hogyan tudod megoldani. Aztán már csak rajtad múlik hogy a későbbiekben hogyan boldogulsz. Irányítás az egérrel és annak gombjával.

A madzag

A madzag

A játék lényege, hogy egy madzagot kell a sarokpontokon elvezetned úgy, hogy az előre bejelölt vonalakon maximum egyszer húzod át.

Egyensúly

Egyensúly 3.

Immáron a harmadik résszel rukkolnak elő a népszerű egyensúly játék készítői. A feladat továbbra is ugyan az, hogy törekedj a tökéletes egyensúly megteremtésére.

Robin Hood

Robin Hood

Érdekes képregény játék Robin Hood-al, ahol a feladatod a történeten végighaladva megtalálni a két oldal közötti eltérést. Irányítás az egérrel.

Járgányok

Járgányok

Érdekes logikai játék. Idővel úgyis rájössz hogyan kell játszani, de indulásnak talán annyit, hogy ki kell logikáznod hogyan tudnád kilökni a sötét autókat. Irányítás az egérrel.

Robbantás 2.1

Robbantás 2.1

Egy újabb izgalmas épületrobbantós játék. Helyezd el úgy a robbanóanyagokat, hogy a lehető legjobban összedőljön az épület.

Szedd le

Szedd le

Ügyeskedj úgy, hogy az adott szintre biztonságosan lejuttasd az emberkét. A világosabb négyzetek és a narancssárga vasak felrobbantásával érheted ezt el. Irányítás az egérrel.

Zászlók

Zászlók

A világ összes országának zászlója szerepel benne, a feladat pedig minél többet helyesen felismerni. Irányítás az egérrel.

Katonai hídépítő

Katonai hídépítő

Egy újabb nagyszerű kiadása a nagy népszerűségnek örvendő hídépítő játéknak, ahol a mérnöki tehetségedet is kamatoztathatod.

Faljáró

Faljáró

Juttasd ki az emberedet az ajtón, persze előtte vedd fel a csillagokat is, ha van a pályán. Ezt legegyszerűbben úgy csinálhatod, ha elforgatod a pályát a megfelelő irányba.

Karácsonyi golyók

Karácsonyi golyók

Ügyeskedd ki, hogy a golyók belepottyanjanak a megfelelő dobozokba. Irányítás az egérrel.

Ice Breaker

Ice Breaker

Juttasd ki a vikingeket a jég fogságából. Irányítás az egérrel.

Útvonal: Logikai