jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2018. március 21., szerda - Benedek

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

ZOO transport

ZOO transportA feladatod, hogy biztonságosan átköltöztesd az állatokat új helyükre. Vigyázz, mert menet közben nagyon mozgolódnak. Irányítás az egérrel és a nyilakkal.

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Logikai

Lézerágyú

Lézerágyú

Az ágyúd és a furmányos logikád segítségével, intézd el a kis szőrmókokat a lehető legkevesebb lövéssel. Irányítás az egérrel.

Röppálya

Röppálya

Lődd ki a legjobb pályán a rakétákat, hogy eltalálja a célt. Irányítás az egérrel és annak gombjával.

Hídrobbantásdépítő

Hídrobbantás

A II. világháború idején járunk, ahol a feladatod a stratégiailag fontos hadiútvonalak megsemmisítése. A legjobb és leghatékonyabb módszer erre, az úton található hidak precíz és jól időzített felrobbantása.

Light Up 2.0

Light Up 2.0

A játék első néhány pályáján érthetően megmutatja mi is a feladat és hogy, hogyan tudod megoldani. Aztán már csak rajtad múlik hogy a későbbiekben hogyan boldogulsz. Irányítás az egérrel és annak gombjával.

A madzag

A madzag

A játék lényege, hogy egy madzagot kell a sarokpontokon elvezetned úgy, hogy az előre bejelölt vonalakon maximum egyszer húzod át.

Egyensúly

Egyensúly 3.

Immáron a harmadik résszel rukkolnak elő a népszerű egyensúly játék készítői. A feladat továbbra is ugyan az, hogy törekedj a tökéletes egyensúly megteremtésére.

Robin Hood

Robin Hood

Érdekes képregény játék Robin Hood-al, ahol a feladatod a történeten végighaladva megtalálni a két oldal közötti eltérést. Irányítás az egérrel.

Járgányok

Járgányok

Érdekes logikai játék. Idővel úgyis rájössz hogyan kell játszani, de indulásnak talán annyit, hogy ki kell logikáznod hogyan tudnád kilökni a sötét autókat. Irányítás az egérrel.

Robbantás 2.1

Robbantás 2.1

Egy újabb izgalmas épületrobbantós játék. Helyezd el úgy a robbanóanyagokat, hogy a lehető legjobban összedőljön az épület.

Szedd le

Szedd le

Ügyeskedj úgy, hogy az adott szintre biztonságosan lejuttasd az emberkét. A világosabb négyzetek és a narancssárga vasak felrobbantásával érheted ezt el. Irányítás az egérrel.

Zászlók

Zászlók

A világ összes országának zászlója szerepel benne, a feladat pedig minél többet helyesen felismerni. Irányítás az egérrel.

Katonai hídépítő

Katonai hídépítő

Egy újabb nagyszerű kiadása a nagy népszerűségnek örvendő hídépítő játéknak, ahol a mérnöki tehetségedet is kamatoztathatod.

Faljáró

Faljáró

Juttasd ki az emberedet az ajtón, persze előtte vedd fel a csillagokat is, ha van a pályán. Ezt legegyszerűbben úgy csinálhatod, ha elforgatod a pályát a megfelelő irányba.

Útvonal: Logikai