jogo.hu - a játék elkezdődött...

Ma 2019. március 25., hétfő - Irén és Írisz

a játék elkezdődött ...

Próbáld ki legújabb játékainkat és játsz ismerőseiddel. Kommenteld, oszd meg véleményedet a facebook segítségével! Jó játékot!

FESZTBOOK.hu

FESZTBOOK.hu

Lájkolj és nyerj!

icon-1A legtöbbet LÁJKoló játékosok között értékes nyereményeket sorsolunk ki!

JátékAjánló

Fingós

FingósEgy komoly ügyességi játék, ahol úgy kell pukiznod, hogy ne vegye észre a melletted álló. Ezt úgy érheted el, hogy akkor intézed a szagos dolgodat, ha jön az autó. Szellenteni a bal nyíllal tudsz, komolyakat fingani pedig a SPACE-el. Jó eregetést :)

 
  • Legújabbak

  • Legjobbak

  • Legnézettebbek

Akció

Scorch

Scorch

Azért nem teljesen olyan mint a jó öreg "szkorcs" játék, de van hasonlóság és ezért is adtuk neki ezt a nevet. A lényeg, hogy mihamarabb lődd ki az ellenfeled...

Egri Csillagok

Egri Csillagok

A mű tárgya történeti eseményekhez kötődik, Buda elfoglalása és a török 1552. évi hadjáratának kiemelkedő fontosságú eseménye, Eger ostroma szolgál fő témájául.

Kill Harry Potter

Kill Harry Potter

Meg kell ölnöd Harry Potter-t. A legkülönfélébb fegyverek állnak a rendelkezésedre, hogy véghez vidd a küldetést.

Tiny Combat 2

Tiny Combat 2

Védd meg a bázist az ellenséges támadóktól. Irányítás az egérrel. A fentről leeső csomagokat is érdemes kilőni, mert jobb fegyvereid lesznek.

Tank Assault

Tank Assault

Ki kell lőnöd az ellenségeket. Irányítás az egérrel, az ágyúd csövének a magasságát pedig a szóközzel tudod állítani.

Naval Gun

Naval Gun

Naval Gun: Szedd le az ellenséges repülőket. Irányítás az egérrel.

Mars-bázis

Mars-bázis

Védd meg a bázist a támadásoktól. A lényeg, hogy csak az ellenséges hajókat lődd le. Irányítás az egérrel, lövés a bal gombbal.

Céllövészet

Céllövészet

Próbálj minél pontosabban lőni a céltáblára. Irányítás az egérrel, lövés a bal gombbal. Újratöltés: "R" - Levegő visszatartása: "SPACE"

Apache helikopter

Apache helikopter

Egy Apache típusú helikopterrel kell az ellenségeket lelőni. Folyamatosan jönnek az új fegyverek amiket, ha felveszel akkor, automatikusan használod is... Irányítás a nyilakkal, lövés pedig a "SPACE" gombbal megy. Jó játékot!

FA-18 - Strike Force

FA-18 - Strike Force

F-18 -as vadászgéppel kell leszedned az ellenségeket. Irányítás a nyilakkal, lövés "SPACE" az "M" és a "B"! Jó vadászatot!

Mátrix

Mátrix

A játék lényege, hogy lőj le mindenkit, valamint a feléd repülő gránátokat, késeket és rakétákat is lődd ki mielőtt eltalálnának.

Zorro Tank

Zorro Tank

Lődd ki az ellenséges tornyokat :) Irányítás: ugrás "W" , balra "A" , jobbra "D" , tûz "SPACE" , irányzék fel "N" , irányzék le "M".

Batman

Batman

Győzd le Batman-el az ellenségeket :) Irányítás a nyilakkal, illetve az "A" , "S" , "D" és "SPACE" gombokkal

Útvonal: Akció